Margareta Dutu

Senior Associate

Bd. Mircea Voda nr. 39H, et. 1, ap. 1

Cod postal 030663, sector 3

Bucuresti, Romania

Email: margareta.dutu@cliza.ro

Telefon: +40.21.315.22.00

Fax: +40.21.315.22.11

Mobil: +40.745.681.162

Limbi straine

Engleza (intermediar)

Margareta Dutu s-a alaturat echipei Cliza in anul 2011. Ea este specializata in drept administrativ, civil, comercial, contraventional, fiscal, urbanistic, activand totodata si in procedura insolventei, fiind practician definitiv in insolventa.

Margareta este membru al mai multor asociatii profesionale, precum Baroul Bucuresti si U.N.P.I.R. filiala Bucuresti.

Dupa o experienta juridica de peste 10 ani, dobandita exclusiv prin practicarea profesiei de avocat in cadrul Baroului Bucuresti, ca urmare a asigurarii asistentei juridice complexe in dosare de faliment/reorganizare judiciara pentru clientii cabinetului de avocat, a aparut in mod firesc necesitatea dezvoltarii activitatii de practician in insolventa ca activitate de sine statatoare.

Cabinetul Individual de Insolventa „Duţu Margareta” este inscris in Registrul Formelor de Organizare al UNPIR sub nr. RFO I- 4604 si ofera servicii reglementate de O.U.G. nr. 86/2006 integrate multidisciplinar, prin conlucrari permanente cu experti, auditori, evaluatori si specialisti in domeniile de interes.

Margareta a absolvit Facultatea de Drept a Universitatii Hyperion din Bucuresti (2000) si I.N.P.P.A. - Institutul National de Pregatire si Perfectionare al Avocatilor (2008).

Margareta este membru al mai multor asociatii profesionale, precum Baroul Bucuresti si U.N.P.I.R. filiala Bucuresti. Dupa o experienta juridica de peste 10 ani, dobandita exclusiv prin practicarea profesiei de avocat in cadrul Baroului Bucuresti, ca urmare a asigurarii asistentei juridice complexe in dosare de faliment/reorganizare judiciara pentru clientii cabinetului de avocat, a aparut in mod firesc necesitatea dezvoltarii activitatii de practician in insolventa ca activitate de sine statatoare. Cabinetul Individual de Insolventa „Duţu Margareta” este inscris in Registrul Formelor de Organizare al UNPIR sub nr. RFO I- 4604 si ofera servicii reglementate de O.U.G. nr. 86/2006 integrate multidisciplinar, prin conlucrari permanente cu experti, auditori, evaluatori si specialisti in domeniile de interes. Margareta a absolvit Facultatea de Drept a Universitatii Hyperion din Bucuresti (2000) si I.N.P.P.A. - Institutul National de Pregatire si Perfectionare al Avocatilor (2008).

FREE CONSULTATION

Would you like to speak to one of our lawyers before you hire us? Just choose the topic and we'll be more than glad to answer any of your questions!

VIEW NOW!
CONFIDENTIALITATE GENERALA | TERMENI SI CONDITII | PROTECTIA DATELOR | INFORMATII COOKIE-URI