Anca Nicoleta Munteanu

Attorney-at-Law

Bd. Mircea Voda nr. 39H, et. 1, ap. 1

Cod postal 030663, sector 3

Bucuresti, Romania

Email: anca.munteanu@cliza.ro

Telefon: +40.21.315.22.00

Fax: +40.21.315.22.11

Mobil: 0728 947 511

Limbi straine

Engleza (avansat) Spaniola (mediu)

Anca-Nicoleta Munteanu s-a alăturat echipei Cliza și Asociații în anul 2019. Ea este specializată în drept comercial și societar, drept civil, drept penal.

Membră a Baroului București începând cu anul 2018, Anca a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universității “Nicolae Titulescu” în anul 2018, în prezent fiind masterand al aceleiași facultăți, la specializarea “Științe penale”.

În anul 2017 a absolvit Facultatea de Științe politice din cadrul Universității din București.

Înainte să se alăture echipei Cliza și Asociații, Anca a colaborat cu o cunoscută societate de avocatură. Aceasta si-a desfășurat activitatea în cadrul departamentului de penal, unde a dobândit o vastă experiență. De asemenea, Anca a acumulat experiență colaborând cu societăți din sfera juridicului, îmbunătățindu-și abilitățile practice și dezvoltându-le pe cele teoretice (ex. Practică de specialitate în cadrul Tribunalului București, Curții de Apel București, Direcției Naționale Anticorupție-Structura centrală, Institutului de Criminalistică, Biroului Notarial Ciurea Cosmina-Andreea).

FREE CONSULTATION

Would you like to speak to one of our lawyers before you hire us? Just choose the topic and we'll be more than glad to answer any of your questions!

VIEW NOW!
CONFIDENTIALITATE GENERALA | TERMENI SI CONDITII | PROTECTIA DATELOR | INFORMATII COOKIE-URI