Ana-Maria Jantea

Senior Associate

Bd. Mircea Voda nr. 39H, et. 1, ap. 1

Cod postal 030663, sector 3

Bucuresti, Romania

Email:

Telefon: +40.21.315.22.00

Fax: +40.21.315.22.11

Mobil: 0766 626 351

Limbi straine

Engleza (avansat)

Ana-Maria s-a alăturat echipei Cliza şi Asociaţii în anul 2018. Ea este specializată în material contenciosului administrativ şi fiscal, a dreptului comercial, a dreptului civil şi a protecţiei consumatorilor.

Ana-Maria este membru al mai multor asociaţii profesionale, precum Baroul Bucureşti şi Uniunea Naţională a Barourilor din România (UNBR).

Înainte de a se alătura echipei noastre, Ana-Maria a acumulat o bogată experienţă profesională pe probleme juridice din domeniile anterior amintite, prin activitatea desfăşurată în cadrul departamentului de litigii dintr-o renumită societate de avocatură.

În activitatea sa, în principal, Ana-Maria a asigurat asistenţa juridică a clienţilor în litigii din materiile anterior amintite (inclusiv pregătirea strategiei de abordat în litigiu, redactarea lucrărilor procedurale necesare, etc.), precum şi reprezentarea clienţilor în faţa instanţelor de judecată naţionale (judecătorii, tribunal, curţi de apel).

Ana-Maria a absolvit Facultatea de Drept a Universităţii din Bucureşti în anul 2015, iar în anul 2016 a absolvit şi cursurile de masterat în specializarea „Ştiinţe penale” în cadrul aceleiaşi universităţi.

De asemenea, în anul 2015, Ana-Maria a promovat şi examenul de admitere în Baroul Bucureşti, iar în anul 2017, prin promovarea examenului de absolvire al Institutului Naţional pentru Pregătirea şi Perfecţionarea Avocaţilor (I.N.P.P.A.) a dobândit titlul de avocat definitiv.

FREE CONSULTATION

Would you like to speak to one of our lawyers before you hire us? Just choose the topic and we'll be more than glad to answer any of your questions!

VIEW NOW!
CONFIDENTIALITATE GENERALA | TERMENI SI CONDITII | PROTECTIA DATELOR | INFORMATII COOKIE-URI