Ina-Cristina Ilie

Senior Associate

Bd. Mircea Voda nr. 39H, et. 1, ap. 1

Cod postal 030663, sector 3

Bucuresti, Romania

Email:

Telefon: +40.21.315.22.00

Fax: +40.21.315.22.11

Mobil:

Limbi straine

Engleza (mediu)

Ina-Cristina s-a alaturat echipei Cliza si Asociatii in anul 2018. Ea este specializata in dreptul civil, drepturile reale, dreptul familiei, dreptul administrativ si fiscal si protectia consumatorilor (clauze abuzive, legea darii in plata).

Ina este membru al mai multor asociatii profesionale, precum Baroul Bucuresti si Uniunea Nationala a Barourilor din Romania (UNBR).

Inainte sa se alature echipei, Ina a lucrat in cadrul departamentului de litigii dintr-o renumită societate de avocatura, unde a acumulat o experienta bogata pe probleme juridice in domeniile anterior amintite.

De asemenea, in activitatea desfasurata, Ina a oferit reprezentare juridica clientilor in cadrul institutiilor publice, cum ar fi: Agentia Nationala de Administrare Fiscala, Oficiul de Cadastru si Publicitate Imobiliara, Primaria Municipiului Bucuresti, Camera Notarilor Publici Bucuresti, Arhivele Nationale, Administratia Apelor, Administratia Domeniului Public etc.

Ina a absolvit Facultatea de Drept a Universitatii Nicolae Titulescu din Bucuresti (2015), an in care a promovat si examenul de admitere in Baroul Bucuresti, devenind avocat stagiar. Totodata, in anul 2016 a absolvit si cursurile de masterat, in cadrul aceleiasi universitati, specializarea „Cariera Juridica”. Anterior absolvirii Universitatii „Nicolae Titulescu”, a urmat si cursurile Universitatii „Spiru-Haret”, Facultatea de Finante si Banci (2008-2011).

FREE CONSULTATION

Would you like to speak to one of our lawyers before you hire us? Just choose the topic and we'll be more than glad to answer any of your questions!

VIEW NOW!
CONFIDENTIALITATE GENERALA | TERMENI SI CONDITII | PROTECTIA DATELOR | INFORMATII COOKIE-URI