Gabriela Ion

Associate

Bd. Mircea Voda nr. 39H, et. 1, ap. 1

Cod postal 030663, sector 3

Bucuresti, Romania

Email: gabriela.ion@cliza.ro

Telefon: +40.21.315.22.00

Fax: +40.21.315.22.11

Mobil: +40.721.253.545

Limbi straine

Engleza (avansat) Franceza (mediu)

Gabriela-Lazarina Ion s-a alăturat echipei Cliza și Asociații în anul 2018. Ea este specializată în drept comercial și societar, drept civil, dreptul muncii.

Membră a Baroului București începând cu anul 2016, Gabriela a absolvit Facultatea de Drept a Universității din București în anul 2015, unde a participat la concursuri de procese simulate în materia dreptului civil, dreptului comercial și dreptului fiscal.

În anul 2016 a absolvit masterul de Dreptul Uniunii Europene din cadrul Universității București.

Înainte să se alăture echipei Cliza și Asociații, Gabriela a colaborat cu o cunoscută societate de avocatură. Aceasta și-a desfășurat activitatea în cadrul departamentului de drept comercial și societar, fuziuni și achiziții, unde a dobândit o vastă experiență. De asemenea, Gabriela a acumulat experiență colaborând cu societăți și insitituții din sfera jurdicului, îmbunătățindu-și abilitățile practice și dezvoltându-le pe cele teoretice (ex. practică juridică în cadrul Tribunalului București și a unei cunoscute societăți de avocatură cu reprezentanțe în toată lumea).

FREE CONSULTATION

Would you like to speak to one of our lawyers before you hire us? Just choose the topic and we'll be more than glad to answer any of your questions!

VIEW NOW!
CONFIDENTIALITATE GENERALA | TERMENI SI CONDITII | PROTECTIA DATELOR | INFORMATII COOKIE-URI