Alexandra Pâslari

Front Desk Manager

Bd. Mircea Voda nr. 39H, et. 1, ap. 1

Cod postal 030663, sector 3

Bucuresti, Romania

Email: alexandra.paslari@cliza.ro

Telefon: +40.21.315.22.00

Fax: +40.21.315.22.11

Mobil: +40.762.043.633

Limbi straine

Engleza (avansat) Spaniola (avansat)

Alexandra Pâslari s-a alaturat echipei Cliza si Asociatii in anul 2017, ea fiind din anul 2012 traducator autorizat de Ministerul Justitiei pentru limbile engleza si spaniola.

Inainte sa se alature echipei, Alexandra a colaborat in calitate de freelancer cu mai multe birouri de traduceri si societati cu diverse domenii de activitate (e.g. societati din industria tutunului, industria producatoare de cabluri), acumuland astfel o experienta bogata in domeniul traducerilor, in special in sectorul juridic.

Cu o experienta de 5 ani in domeniul traducerilor, Alexandra realizeaza in prezent traduceri autorizate si legalizate, utilizand instrumente de traducere specializate, cum ar fi SDL Trados Studio 2015. A tradus numeroase studii pentru Conferinta Stiintifica Internationala „Provocari ale Societatii Cunoasterii” („CKS – Challenges of the Knowledge Society”).

Alexandra este absolventa a Universitatii din Bucuresti, Facultatea de Limbi si Literaturi Straine, Sectia Traducatori si Interpreti.

FREE CONSULTATION

Would you like to speak to one of our lawyers before you hire us? Just choose the topic and we'll be more than glad to answer any of your questions!

VIEW NOW!
CONFIDENTIALITATE GENERALA | TERMENI SI CONDITII | PROTECTIA DATELOR | INFORMATII COOKIE-URI