Pharma

Avocatii societatii noastre au asistat si reprezentat companii active in piata farmaceutica. Astfel, am asistat clienti la infiintarea in Romania a filialelor societatilor farmaceutice

Pharma

Avocatii societatii noastre au asistat si reprezentat companii active in piata farmaceutica. Astfel, am asistat clienti la infiintarea in Romania a filialelor societatilor farmaceutice multinationale, precum si efectuarea de analize juridice complexe, destinate identificarii riscurilor potentiale din perspectiva juridica. Avocatii nostri au consiliat clienti din piata farma si cu privire la licentierea, distributia si marketingul produselor farmaceutice, dispozitivelor medicale, suplimentelor nutritive si produselor cosmetice. Alte aspecte importante cu care avocatii nostri s-au confruntat la cererea clientilor privesc aspectele de conformitate (compliance) din acest domeniu, pregatind coduri de conduita si proceduri de conformitate. Domeniul studiilor clinice este un alt domeniu in care avocatii nostri au fost solicitati sa ofere consultanta juridica.

Vezi si alte servicii

FREE CONSULTATION

Would you like to speak to one of our lawyers before you hire us? Just choose the topic and we'll be more than glad to answer any of your questions!

VIEW NOW!
CONFIDENTIALITATE GENERALA | TERMENI SI CONDITII | PROTECTIA DATELOR | INFORMATII COOKIE-URI