Bine ati venit !

În anul 2006, când am pus bazele biroului de avocatură CLIZA LAW OFFICE, nu mi-am imaginat magnitudinea proiectelor în care va fi implicat biroul. Astăzi, după mai bine de 10 ani de activitate, CLIZA LAW OFFICE este un birou de avocatură foarte bine situat, cu o reputaţie solidă care ne permite să reprezentăm şi să asistăm clienţi atât la nivel naţional, cât şi internaţional.

Consider că succesul nostru este unul transparent, clar şi apreciat pe piaţa juridică, sunt conștientă că în ceea ce privește proiectele viitoare, acest succes este imperativ pentru echipa noastră formată din persoane dinamice.

Aş vrea să profit de această oportunitate pentru a mulţumi clienţilor noştri, prietenilor noştri şi familiei pentru tot sprijinul acordat pe parcursul acestor ani, pentru că fără ei nu am fi reuşit. Vă mulţumesc pentru încredere!

Dr. Marta-Claudia Cliza
Avocat fondator

AVANTAJELE DE A LUCRA CU NOI

Competente diversificate

De-a lungul timpului am avut diverși clienți care ne-au solicitat ajutorul în probleme complexe, motiv pentru care a trebuit să cercetăm şi să căutam soluțiile optime pentru soluționarea respectivelor probleme. Considerăm că echipa noastră este pregătită pentru a face faţă cu succes provocărilor din mediul de afaceri din România, în domenii din ce în ce mai specializate.

Rata de succes

In cei unsprezece ani de activitate, în portofoliul nostru de dosare au predominat dosarele câștigate, în care am apărat drepturile clienților noștri, motiv pentru care suntem recomandați din ce în ce mai mult de clienții noștri. Uneori dreptatea este undeva la mijloc si nu trebuie să uităm că fiecare om are dreptul la apărare, indiferent dacă este vinovat sau nu, ceea ce ne determină să găsim întotdeauna argumente câștigătoare.

Onorarii competitive

Având în vedere complexitatea dosarelor, nivelul de implicare al membrilor echipei, procedurile de urmat şi fidelitatea clienților, considerăm că onorariile noastre sunt competitive, reflectând calitatea serviciilor prestate. In funcție de fiecare dosar în parte propunem onorarii echitabile, decente, adaptate situatiei de fapt.


GUVERNANŢĂ CORPORATIVĂ

Trebuie să subliniem că ne pasă de ceea ce se întâmplă cu planeta noastră şi ne luptăm să transmitem această moştenire verde copiilor noştri. De aceea, suntem foarte mândri de proiectele noastre de responsabilitate socială corporativă. Avem o implicare activă în cadrul comunității (de exemplu, activităţi pro bono, iniţiative menite să promoveze educaţia juridică, donaţii pentru a susţine diverse organizaţii caritabile, programe educaţionale şi studenţii la drept).

În plus, ne-am angajat să reducem impactul activităţii noastre asupra mediului (de exemplu, reducerea utilizării hârtiei prin arhivare electronică şi imprimare faţă-verso, reducerea consumului de energie prin hibernarea automată a calculatorului, utilizarea mijloacelor de comunicare electronică, inclusiv Skype şi apeluri de conferinţă în locul călătoriilor, ori de câte ori este posibil, utilizarea becurilor cu consum redus de energie, reciclarea sistematică).

ECHIPA NOASTRĂ

Dr. Marta Claudia Cliza

C

Dr. Laura Spătaru-Negură

Laura Spătaru-Negură s-a alaturat echipei Cliza si Asociatii in anul 2017. Ea este specializata in drept comercial si societar, dreptul U

Mihaela Lucia Chiru (Niculescu)

Mihaela Lucia Niculescu s-a alaturat echipei Cliza si Asociatii in anul 2016. Ea este specializata in drept civil, drept administrativ, drept comer

VEZI ECHIPA

Dacă sunteți student în ultimii ani la Facultatea de Drept sau ați absolvit deja Facultatea de Drept, dacă sunteți pasionat de drept şi de o carieră într-un astfel de domeniu, dacă stăpâniți cel puțin o limbă străină, vă rugăm să ne transmiteți CV-ul spre analiză. Vă așteptăm în echipa noastră!

CARIERE
CONFIDENTIALITATE GENERALA | TERMENI SI CONDITII | PROTECTIA DATELOR | INFORMATII COOKIE-URI